2014. december 23., kedd

2014. szeptember-december

Mindig vannak folyamatos jelentkezők, de 2014 ősze nagyon mozgalmas időszak volt, közel 20 körülmetélésben segítettem, s közülük csak ebben a 4 hónapban 8 önkéntes körülmetélés volt, ahol se orvosi, se vallási szabály nem parancsolta. Sajnos nem mindenkit tudtam rávenni a beszámolóra, de ez azért nem kevés:

M. András már 30 éves volt, amikor enyhe fokú fitymaszűkülete miatt elvégeztette a körülmetélést. Körülmetéléséről beszámolót is írt, s képeket is adott, melyek két héttel, majd később, nyolc hónappal a műtét után készültek.

G, Csabi ugyancsak már 30 éves volt, amikor március 25-n, fitymaszűkület miatt elvégeztette a körülmetélést. Körülmetéléséről beszámolót írt, de képeket nem adott.

G. Márton viszont még csak 21 éves volt, amikor november 6-n, fitymaszűkület miatt körülmetéltette magát. Körülmetéléséről beszámolót írt és képeket is adott.

Sz, G. Zsolt már családapa volt, mire 26 évesen elszánta magát arra, hogy relatív szűkületét körülmetéléssel orvosolja. Körülmetéléséről és gyógyulásáról, valamint tapasztalatairól remek, egyéni stílusú beszámolót írt és képeket is adott.

N. Norbi egy évvel idősebb, s egy héttel Sz. G. Zsolt után metélték körül, egy makacs gombás fertőzés miatt. Norbi a körülmetélésének gyógyulásáról és a gyógyult állapotról párbeszédes stílusú beszámolót írt és számtalan képet adott.

T. Ákos viszont már 36-37 éves volt, amikor a feleségével megbeszélt saját döntésérére, 2014. november 13-n elvégeztette a körülmetélést. Körülmetéléséről és gyógyulásáról, valamint tapasztalatairól beszámolót írt és képeket is adott.

Beni - Sz. Ágnes 2 éves kisfia, s fitymaszűkület miatt elkerülhetetlen volt a gyerek körülmetélése, mely idén szeptember 15-n történt meg. Ágnes részletes beszámolójában sok fontos kérdésre meg lehet találni választ azoknak, akiknek hasonló korú kisfiát metélték körül.

S. Csaba 28 éves magyar fiatalember, aki török mostoha apja hatására felvette az iszlám vallást, török nevet kapott - Mustafa Azin - és természetesen a körülmetélést is elvégeztette, melyre 2014 júliusában, Isztambulban került sor. Csaba, azaz Mustafa határozott véleménnyel bír: minden fiút körül kellene metélni, vallásra tekintet nélkül is,; ezt beszámolójában is kifejtette.

A honlap galériájára sok új képet tettem fel az elmúlt hónapokban:

Evan Penny dél-afrikai születésű kanadai képzőművész, aki műgyantából és természetes anyagokból készít hiperrealista szobrokat. Férfialakjai mindig kivétel nélkül körülmetélt figurák.

Az "Élet fityma nélkül" jelzésű képes albumokban a netről levett képeket osztok meg - körülmetélt férfiak a mindennapokban, többnyire persze nudista rendezvényeken, pl. a clothesfree.com lapról, vagy más képtárakból, körülmetéltek csoportképeken vagy régi színes fotókon.

És végezetül egy sajátos karácsonyi ajándék:


- remélem egyre több hölgy kap majd ilyent ajándékba!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése