2014. június 30., hétfő

Újdonságok a honlapon és a képtárban - 2014. június

2014. júniusában is sok újdonság került fel a honlapra és a képtárban::

H. Zoli 32 évesen, 2014. április 18-n végeztette el a körülmetélést, mert állandóan berepedő fitymája egyre komolyabb fitymaszűkületet eredményezett. Körülmetélésére a celldömölki kórházban került sor, melyet egy ismert, körülmetéléssel is foglalkozó plasztikai sebész végzett. Zoli beszámolót és képeket is küldött. A képeken is látszik, hogy az orvos - aki a körülmetélők között ritkán előforduló nő - szép munkát végzett.

A többi újdonság ebben a hónapban csak a képtárat érintette:

Új képeket töltöttem fel afrikai körülmetéltekről, így pl. etiópiai afar, hamar és szudáni nuba férfiakról, valamint két borneói dajak férfiről, akik nemcsak körülmetéltek, hanem testékszert is viselnek a keresztben átszúrt makkjukban.

F. Dani 21 évesen, 2006. augusztusában volt önkéntes körülmetélt, és még a honlap megnyitásakor küldött beszámolót és képeket. Mivel nem sikerült tökéletesre a körülmetélése - túl sok bőr maradt, s csúnya volt a heg - hat évvel később végre elszánta magát a korrekcióra, mely 2012. április végén történt meg, melyről újabb képeket is adott, valamint beszámolóját is kiegészítette. Legújabb képei jó két évvel a korrekció után, 2014. június elején készültek.

Az amerikai nudista honlap, a Clothesfree nagyjából havonta frissíti képtárát. Az USA-ban a férfiak túlnyomó többsége körülmetélt, ahogyan ez jól látszik a most feltöltött képeken is, melyek a Clothesfree júniusi feltöltéséből vannak.

Sz. Bence 2011 óta önkéntes körülmetélt, s rendszeresen küld képeket. Legújabb képei 2014. júniusában készültek.

M. Peti, aki 25 éve, négy éves kora óta körülmetélt most újabb képeket adott, melyek június közepén készültek. Nagyon jól sikerült körülmetélése akár a gyerekkori körülmetélés reklámja is lehetne

A hímvessző és annak makkjának mérete, formája, állása ugyanolyan egyéni jellegzetesség, mint az arc vagy a kezek. A képtár új albumába a körülmetélt magyarokat bemutató albumokból állítottam össze válogatást.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése