2014. június 7., szombat

Elismerő üzenetek

Minden héten kapok e-mailt, néha többet is, új érdeklődőktől, s köztük sokan mondanak köszönetet a honlap fenntartásáért. Ezek most június első hetében érkeztek:

„Nemrég találtam csak meg az oldaladat, nagyon sok hasznos információ van rajta, tetszik nagyon.
Gábor vagyok, 22 éves, saját elhatározásból metéltettem magam enyhe szűkület miatt május 15-én.”


(Gábor, 2014. június 5.)
*
„A korulmeteles.hu oldalon találtam meg az elérhetőségeit és szeretném a segítségét kérni néhány dologban, ha ideje is engedi. 34 éves vagyok, és mostanra érett meg bennem a gondolat: szeretnék megszabadulni az előbőrömtől. …
A honlapját elolvasva sok kérdésre választ kaptam. Ez úton szeretném megköszönni, hogy vette a fáradtságot és létrehozta illetva karbantartja a honlapot. Szerintem egyértelműen hiánypótló és igazán hasznos.”


(Péter, 2014. június 5.)
*
„Pár napja tévedtem az oldalukra, és most bátorkodtam emailt írni, mert nagyon elgondolkodtatott arról, hogy körülmetélést kellene végeztetni magamon is. Azonban ahogy szinte mindenki, én is tele vagyok kételyekkel és kérdésekkel, amire remélem itt választ kaphatok. Az email cím természetesen egy nem nagyon használt email, az anonimitás miatt is írok erről.”

(Barna, 2014. június 5.)
*
„A - nagyon hasznos és iszonyat jól összeszedett - honlapodról tudom a címed. Valószínűleg nekem is kés alá kell feküdnöm, most a 'tb kontra magánklinika' dilemmám tart. Tudnál jó hírű dokineveket írni nekem? Nagyon köszönöm előre is!”

(Péter, 2014. június 2.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése