2013. július 20., szombat

Újdonságok a galérián - 2013. július

A honlap galériája folyamatosan bővül:

Az Index "Képek hímvesszőkről" c. fórumára rendszeresen töltenek fel körülmetélt péniszekről készült képeket. Az egyik legtermékenyebb a "jekatyerinburg" néven posztoló körülmetélt, aki 2006-ban, részben orvosi tanácsra, részben pedig saját kezdeményezésre metéltetett. A körülmetélés előtt és után készült képei a saját albumban láthatóak.

T. Zsolt több mint három éve, 2010. március 10-n metéltetett, saját elhatározásból, szűkület vagy más orvosi indokok nélkül. A legújabb képei május végén, illetve július elején készültek.

F. Krisztián viszont háromszor feküdt kés alá, mire olyan lett a metélése, amit szeretett volna. Krisztián első műtétje 2009. szeptember 18-n, a második 2010. január 8-n, a harmadik pedig 2011. április 22-n volt. A legújabb képek 2013. június végén készültek, több mint két évvel a harmadik műtét után.

Sz. Bence 17 évesen, 2011 őszén döntött úgy, hogy körülmetélteti magát. A családjában a legtöbb férfi körülmetélt, pedig nem volt rá vallási vagy orvosi okuk. Legújabb képei a héten készültek. A honlapon már a beszámolója is megtalálható.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése