2013. június 18., kedd

Újdonságok a honlapon és a galériában - 2013. június

A legutóbbi híradás óta sok újat töltöttem fel a honlapra, de még többet a galériára!

M. Dániel már 19 éves, körülmetélés 2 évvel ezelőtt, fitymaszűkület miatt történt. Beszámolója a honlapon, az orvosi indokkal végzett körülmetélésekről szóló beszámolók között, két évvel a körülmetélés után készült fotói pedig a képtárban találhatók.

Sz. B. budapesti fiú, aki 25 évesen, 2013. június 17-n végeztette el a körülmetélést, amire leginkább az vezette, hogy a fitymája sokszor volt piros és viszketős, de szűkülete nem volt. Beszámolója a honlapon, az önkéntes körülmetélésekről szóló beszámolók között, a képei - körülmetélés előtt, a gyógyulás közben és már gyógyultan - a képtárban.

"Chris" Budapest közelében él, 18 éves, és három éve, 15 évesen végeztette el a körülmetélést. A napokban új képeket küldött.

S. Tamás 28 éves korában, 2007-ben (korrekció: 2008) önkéntes körülmetélt volt. Néha az Index "Képek hímvesszőkről" c. fórumára is tölt fel képeket, a legutóbb idén januárban, melyeket itt is megosztunk.

T. György közel negyven évesen, saját elhatározásból végeztetett körülmetélést, melyre 2013. január 15-n került sor. Előtte több mint 15 évig állandóan hátrahúzva tartotta a fitymát. Beszámolója a honlapon, az önkéntes körülmetélésekről szóló beszámolók között olvasható, körülmetélés előtt-utáni képei pedig a képtárban találhatók meg.

Az Internetre sokszor töltenek fel képeket körülmetélt honfitársaink:

K. Péter ("epitesz30") öt évvel ezelőtt, közel 30 évesen, rövid fék és enyhe fokú fitymaszűkület miatt végeztette el a körülmetélést. Képei 2012 késő nyarán-kora őszén, illetve 2013 májusában készültek, s nagyon jó kezű orvosra utalnak! Kérésünkre beszámolót is írt a körülmetéléséről a honlapra.

Gábor 28 éves éves, körülmetélése fitymaszűkület miatt volt, kb. hat éves korában, s körülmetélten felnőve sose voltak rossz tapasztalatai, beszólás, csúfolódás, ilyesmi. Képei mutatják, hogy ennyi idő elteltével szinte már nyoma sincs a vágásnak.

A honlapunk fő témája persze a körülmetélés, de foglalkozunk az állandóan hátrahúzva viselt fityma előnyeivel, a hátrahúzók tapasztalataival. Ezt a képsorozatot a "Hátrahúzott fitymával" fórumra töltötte fel a tulajdonosa. Fórum-hozzászólásai itt egy korább bejegyzésben olvashatók.

A modern fotóművészet kedvelt témája a férfi akt, így a körülmetélt férfialak is nagyon sokszor megjelenik e képeken.

"Élet fityma nélkül" főcímmel teszem fel a képtárba azokat a képeket, amelyek körülmetélteket kb. "természetes közegben", nem beállított fotókon mutatják, pl. nudista telepeken vagy akár a nyugati világban divatos pucér bicajos felvonulásokon. Íme az első pár sorozat:

- körülmetélt amerikai nudisták,

- körülmetélt fiúk a londoni bicajos felvonuláson,

- két fiú a San Francisco-i bicajos felvonuláson - természetesen fityma nélkül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése