2013. január 28., hétfő

Újdonságok a honlapon és a képtárban

Erre hétre is jutott újdonság. Nemcsak a hét elején, hanem a hét végén is akadt jelentenivaló!

K. Dávid alig 14 éves volt, vagy még annyi se, amikor a barátnője javasolta neki, hogy tartsa hátrahúzva a fitymáját. A javaslatból tett, a tettből megszokás, a megszokott fedetlen makkból pedig 2010 áprilisában körülmetélés lett. Dávid beszámolója a honlapon, a körülmetélés után 2 évvel és 9 hónappal, e hétvégén készült képei pedig a képtárban találhatóak meg.

Dávidhoz hasonlóan S. Gábor is önkéntes körülmetélt, de ő nem 14 évesen, hanem 28 évesen, 2006. decemberében szabadult meg a fitymájától. Most, több mint ha évvel a körülmetélése után, újabb képeket küldött, melyek a képtárban, a saját albumában találhatóak meg.

U.D. - nem akarta a keresztnevét sem megosztani, s ezt tiszteletben tartjuk - kamaszkora óta játszott a körülmetélés gondolatával, s amikor nagykorú lett, 2012-ben, akkor belevágott. Körülmetélése 2012. november 30.-n volt. Beszámolója a honlapon, körülmetélés előtti és utáni képei a honlap képtárában találhatóak.

Új képekkel gyarapodott a "Magyarok körülmetélve: képek az Indexről ("Képek hímvesszőkről" c. fórum)" nevű album. A PiFri nick-kel fórumozó gyerekként esett át a körülmetélésen.

A fitymaszűkület miatt körülmetélés előtt álló gyerekek szüleinek akarunk segíteni azokkal a képekkel, melyek kisgyerekkori körülmetélést mutatnak be.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése